Followers

ORDER FORM

Name
Telephone Number
Email Address @ Facebook URL(link facebook)
order details(sila explain)
referred link (link contoh gambar)
PENGHANTARAN DELIVERY BY HAND (COD)
POS(ABX EXPRESS)
SELF PICKUP(226-A, JLN BUNGA RAYA, 23000, DUNGUN, TERENGGANU)
DELIVERY DETAILS (nama penerima, no tel penerima dan alamat penerima)
DELIVERY DATE
permintaan special kepada mai

This online form was provided by Freedback.

perhatian sayang sayang ku sekalian. hehe

hye semua... thanks for visiting our blog yup... email pertanyaan atau sbrang komen atau order ke erosara@gmail.com.. atau korang leh call Mai yer.. di 0179313886.. all sy je senang.. hehehhee.... thanks semua.. muahhhhhhhh hahaha.......

LIKE US!!!!

Saturday, March 17, 2012

Wedding Cake Fresh flower...

Salam.. 
wedding cake for Dieha & Kamarul... so sweet gitu.
tema kuning.. cun gitu..
thanks for your order..

*request fresh flower
*include deco

get your own wedding cake

yg ni kek belah 2 tier with cupcake...
only rm280!!!
(have your own budget, please contact us, deal with great price n more design)



(click image for large size)

Monday, January 16, 2012

Coklat Special ES

nyummy
coklat special order untuk aniversary..
cun melecun gituw


Coklat Special ES

salam..
ni coklat special order dari MN AZMI untuk hadiah birthday..
request color pink purple white..
mmg my favourite color..

code:Special ES
Harga:rm60

coklat ini boleh di pos


JambangAN bUNGA Cun CUn

hye semua.. lama mai tak update kn. hehehe..
ramai yg email suh update kat blog.. selalu nye update kat facebook aje..

here, some design untuk jambangan bunga..
ni jambangan bunga yg di order oleh kawan suami mai.. heeeeee..
yg ni mai akan baut ikot budget anda.. anda bgtau aje budget anda berapa yea..
heeeeeeee..
paling murah rm50

p/s=kalau nak sebiji sama n besar macam dalam gambar rm60
boley request nak pacak card atau teddy or apa2 jela..(gtau budget)

coklat ini boleh di post...




Saturday, December 3, 2011

Order Box 24

cun cun cun,,,
sgt cute box 24 ni tau..
boley tulis panjang2.. hehehhee
warna pon korang boley pilih sendiri ek. hehehhe
p/s:boley pos tau...

price:rm26


Order box 15

thanks alot for your order..
cute sgt pink putih biru terkois ni.. hehehhe

code:box 15
price:rm18 only...


Wednesday, November 2, 2011

Oreo Choco For Gift

salam.. ni order dari lia.. heeeee.. sgt comel. dia mintak mai buat mcm ni sbb aritu dia order masa musim bola. heeeeeeeee..

jom layanzz..

code:EX oreo 12
price:rm35
promo price:buy 2 get rm60(till end of november 2011)



Monday, October 17, 2011

PopCake Comel

sape suka makan pop cake? kalau korang reti buat popcake, tahu tak 


rahsia nak dapat popcake yg sedap??? mai kalau buat popcake, letak cheese byk2 n biasanya 


buat popcake choc.. mmg sodap...

order untuk pop cake dibuka yea... extra frosting+cheese... please choose chocolate cake 

or butter cake. heee.. min order 30pcs... sodap sodap.. heee

harga yang kami berikan mmg termurah..

korang boleh pilih nak butter cake atau chocolate cake tau.

order???
email: erosara@gmail.com

sms/call: 0179313886

sgt sesuai untuk doorgift dan hantaran. boleh susun dlm box juge



Sunday, October 16, 2011

Hantaran Dipped Apple

salam semua..
actually dah lama nak post entry yang ni tapi selalu terlupa...
bagi yang nak kawen tu, alert yea..
ni new patern untuk ganti buath-buahan.. ni half dipped apple..
so sweet tau untuk buat hantaran..
ni contoh hantaran yang dibuat untuk hantaran wedding my sister 5bulan yang lepas. 
kalau korang berminat, boleh try order ngan mai ok..
tp, dipped apple ni tak boleh post tau.. directly kena self pickup atau delivery by hand sahaja..
kalau choc lain boleh post, cuma apple ni tak berapa berani nak pos. hehe. 

kalau korang area terengganu, boleh sgt la nak order.. heee.

nak order???? 
email: erosara@gmail.com
sms/call: 0179313886





Lolichoc Comel Cute

Salam u olls.. 
mai bangun awal2 pagi ni sempena nak update lolichoc yang comel2 ni. hehehe
lolichoc ni actually banyak lagi patern tapi mai akan update lain kali pulak untuk patern lain ek.
lolichoc ni biasanya org order untuk doorgift kawen, birthday party dan event2 la.
agak leceh nak baut lolichoc ni sbb nak kena mix color2 dan nak stand kan batang lolichoc tu mmg agak payah. hee.. tapi lolichoc ni antara choc yg dikategorikan sbagai budget doorgift sbb murah aje. heee.

PROMOTION PRICE
1-50pcs> RM1.40(2color), RM1.50(3color)
51-100pcs> RM1.30(2color), Rm1.40(3color)
101-200pcs> RM1.10(1,2@3 color)
201pcs katas> Rm1.00 only






Dipped Apple

salam semua...
thanks for all your support selama ni..
and to all my lovely customer, thanks alot tau...
kepada yg selalu beri idea baru2 kepada mai, tq so much..

jom layan new product..
namanya DIPPED APPLE...
cun tak? hahaha.. masuk bakul angkat sendiri dah ni. hehehe..

-memang sesuai untuk hantaran dan exclusive gift-
-kepada yg extra budget tu, mmg sesuai sgt pilih yg ni selain choc for love tu.- 
harga: rm80
but, for promotion price, only rm65
mmg sgt gojez choc ni tau.
heehe

pos boleh ke? u olls, sorry sgt2, kalau choc ni mmg tak leh pos sbb ianya ada buah. kalau choc lain mmg boleh pos...
self pick up atau delivery? free self pickup kat Dungun,Terengganu
delivery available ke? available untuk area negeri terengganu

Jerslin Power Oil

hye u olls.. mai nak share something yg mai always guna untuk manjakan badan, muka n bila2 sakit.. dan mmg byk sgt kelebihan guna minyak ni.. dah la wangi sgt2. hee.. mmg sgt berguna. untuk sakit2 wanita dan lelaki mmg sgt disarankan guna ubat ni.. 

byk testimoni yg dah berjaya.. tp setakat ni apa yg terjadi pada diri mai sendiri ialah sakit pinggang dah hilang.... heee... 
korang patut ada dalam setiap rumah minyak ni n dalam bag tu.. kalau tiba2 busuk, jadikan minyak wangi pon boleh. hehe.. tp sapu kat badan la, jgn sapu kat baju.. sapu kat badan baru dapat manfaat minyak ni. 




 50ml: rm45

 40ml: rm35.00

30ml: rm25.90

ORDER?????
korang boleh email ke
erosara@gmail.com
0179313886






Saturday, October 15, 2011

Special Chocolate For Love

new love chocolate for special choc for love.. mengamcam sgt tema warna ni tau..
mmg kalau org nak order, mai mesti suggest color ni sbb sweet sgt2. heeeee..
thanks alot.

Price: rm65 (currently on going promotion only RM60)
code: Special ES

pos boleh ke??? memang boleh sgt2. heee.. untuk self pickup, 
DUNGUN, Terengganu



Box Praline Oreo 2

hye.. jom layan new new new..
heeeee.. agak comel la choc ni.. hahaha..
oren sgt2... heee.. 
choc ni mix ngan oreo.. ada 2 biji oreo tema bride groom yg comel tu.
heeeee.
kalau tak nak tema bride groom, korang boleh bgtau nak tema apa..
love? yeahhh.. mmg comel sungguh

code: box praline oreo 2
price??? only rm32
tema warna boleh pilih ikot suka hati korang. heeee..

pos boleh ke? heee.. memang boleh sangat2 pos tau.

order???
email: erosara@gmail.com
sms/call: 0179313886


Wednesday, September 28, 2011

wedding cake

salam semua...
cake ni specially buat untuk my sis..
untuk buat hantaran nye...
heee... alot of roses gitu... baru nak update..
wedding nye dah lama lepas. hehe


SPECIAL FOR LOVE

hye.. dah lama tak update chocolate special for love ni..
mmg cun gilos lah yg ni.. first time buat color mcm ni..
request by customer nak color PINK BELACAN..
punye lah survey dlm internet color belacan mcm mana..
then, mmg tak der jual kat kedai color belacan ni. so, terpaksa la try n error menggabungkan beberapa warna untuk menghasilkan warna pink belacan ni. haha..
setelah byk kali try n error, akhirnya berjaya jugak den hasilkan pink belacan.
yahuuuu!!!!
-selamat di pos kan ke kelantan before raya hari tu untuk dijadikan hantaran-




box 15

hye...
jom usha order yg ni pulak.




thanks alot for the order..

order BOX 15.. cun cun cun

Salam semua...
jom layan order2 box 15 yg cute molek ni. hehe
Thanks for the order sekalian syg2ku. hehe

CODE:EX15
PRICE:RM18

 (order dari fatin untuk tersayang)


(waduh... ni order oleh seorang hero... susah nak dpt customer lelaki ni tau.. sweet sungguh.. bertuah dpt lelaki romantik ni.)hehe

Monday, September 19, 2011

Doorgift Oreo

Salam u olls..
Jom cuci mata tgk doorgift oreo yg cun ni..
actually cara packaging untuk doorgift mmg sgt2 penting.
baru la nampak exclusive gitu.
dgn hanya guna bahan2 untuk packaging yg sgt berpatutan, boleh la jadi secantik ini.

anda ada event?
nak tanya harga @ quatation?
email saja saya.
erosara@gmail.com


code: doorgift oreo PP


Saturday, September 10, 2011

Box 24pcs Cun

alahai.. merah betul choc ini..
cun gilos merah2 menyala gini..
romantik gitu warna mcm ni,,
heeeeee
cun tak bentuk love baru ni...
saje buat semua love patern ni.. mmg menarik je nampak

Code: EX24
Price: rm26*


Friday, September 9, 2011

order box 35pcs

hye semua..
lama tak update blog yeahh..
ampun2, kesihatan kurang memuaskan sekarang
jom layan ni order dari customer untuk diberikan kepada kakak...
cute sungguh.. hehe..
merah menyala lg u olls..


CODE:EX35
PRICE:RM38(still harga lama tau)hehe


Wednesday, July 13, 2011

Ex12 (budget gift)

jom layanzzz budget gift
choose your own colur...heee

code: ex12
price???
cuma rm14

order:
email: erosara@gmail.com
call: 0179313886